Layer 2

E-Bülten

Deneme

Popüler Aramalar

Cameron Thompson

  • Tüm Yazıları

    Swan Bitcoin Fayda Planı, Şirketlerin Çalışanlarını Kriptoyla Ödüllendirmesine Yardımcı Oluyor

    Plan, çalışanlara aylık 50 ile 100 dolar arasında ikramiye alma olacağı sağlıyor

    Cameron Thompson

    ·

    06/05/2022 10:08

    Güncellenme 26/05/2022 11:46

    Wilson Auto Group, Voltage, Compton Magic ve Everbowl, Swan Bitcoin tarafından oluşturulan benzersiz bir fayda programının parçası olan kripto para birimi ödemeleri yoluyla iş çevresini bitcoin'i benimsemeye ikna etmeye çalışıyor.


    Swan'ın küçük işletmelere yönelik “Bitcoin Fayda Planı”nı ilk benimseyen dört işletme, her çalışanına her ay aylık 50 dolar ve 100 dolar bitcoin ikramiyesi sağlıyor.


    Swan CEO'su Cory Klippsten, konuyla ilgili olarak “Şirketinizde ortaya çıkan bir bitcoin eğitim kulübü gibi ve hepiniz bu ortak amaç doğrultusunda ilerliyorsunuz” dedi.


    Şirketlere yönelik bitcoin tabanlı hizmet sunan Swan, aylık ikramiyelerin ana akım bitcoin kabulünü teşvik etme yönünde büyük bir adım olacağını umuyor. 


    Klippsten, iyi bir şirket avantajının, genellikle gerçek maliyetten daha büyük bir algılanan değere sahip olduğunu söylerken bu tür planlar, kripto para birimi için coşku yaratır ve insanların bunu öğrenmesine yardım eder dedi.


    Her ay 100 dolara kadar bitcoin doğrudan çalışanların Swan hesaplarına yatırılırken programa katılan şirketler, Swan'a çalışan başına ayda 2 dolar ödüyor ve yüzde 1 işlem ücreti alıyor.


    Diğerlerinin yanı sıra Wilson Auto Group, Compton Magic ve Voltage, çalışanlardan şimdiden olumlu geri bildirimler alıyor.


    Bitcoin altyapı şirketi Voltage'nin kurucusu ve CEO'su Graham Krizek, e-posta aracılığıyla Coindesk’e yaptığı açıklamada “Bitcoin'de bir 'Yığın Sats' kültürü var, bu nedenle ekip üyelerinin daha fazla satoshi biriktirmesine yardımcı olmak, kültür ve onların uzun vadeli tasarrufları için bir kazan-kazan yöntemidir” dedi.


    İki ödemede 100 dolar almış olan bir Wilson çalışanı Chris Williams, CoinDesk ile yaptığı bir röportajda “Program “dahi” olarak nitelendirilecek dönüşümler arasında yer alıyor. Bu harika. Bu sabah bir depozito aldım. Hesabımı kendi kişisel e-postamla kurdum ve ardından doğrudan hesabıma gitti” dedi.



    YASAL UYARI

    Bu sitede yer alan yatırım bilgisi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihlerini dikkate alarak, kişiye özel olarak sunulmaktadır. Bu sitede veya e-bültenlerimiz kapsamındaki sözel, yazılı ve grafiksel dahil olmak üzere tüm bilgi ve analizler; herhangi bir karara dayanak oluşturması noktasında herhangi bir teminat, garanti oluşturmamakta ve yalnızca bilgi edinilmesi amacıyla paylaşılmaktadır. Coindesk Türkiye hiçbir şekil ve surette ön onay, ihbar ve ihtara gerek olmaksızın söz konusu bilgileri değiştirebilir veyahut silebilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı vermeniz beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitedeki yorumlardan, eksik bilgi ve/veya güncel olmama gibi konularda ortaya çıkabilecek zararlardan Coindesk Türkiye ve çalışanlarının herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

    Son Yazıları

    Yazarlardan
    Megan DeMatteo

    Web3 Topluluklarına Nasıl Ulaşabilirsiniz?

    06/11/2022 16:00
    Turan Sert

    Başımızı Sokacak Bir NFT’miz Olsa!

    02/11/2022 15:41
    Dr. Cüneyt Devrim

    Kurumların Web 3.0 Yolculuğu

    27/10/2022 15:48

    Kategoriler

    Yazarlar

    Piyasalar

    Şirketler

    E-Bülten

    Politika

    Teknoloji

    Kripto Paralar

    Hakkında

    Hakkında

    Kişisel Verileri Koruma Kanunu

    Künye

    Çerez Politikası

    Reklam Verin

    KVKK Başvuru Formu

    İletişim

    Kişisel Verileri Saklama ve İmha Politikası


    Yasal Uyarı: Bu sitede yer alan yatırım bilgisi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihlerini dikkate alarak, kişiye özel olarak sunulmaktadır. Bu sitede veya e-bültenlerimiz kapsamındaki sözel, yazılı ve grafiksel dahil olmak üzere tüm bilgi ve analizler; herhangi bir karara dayanak oluşturması noktasında herhangi bir teminat, garanti oluşturmamakta ve yalnızca bilgi edinilmesi amacıyla paylaşılmaktadır. Coindesk Türkiye hiçbir şekil ve surette ön onay, ihbar ve ihtara gerek olmaksızın söz konusu bilgileri değiştirebilir veyahut silebilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı vermeniz beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitedeki yorumlardan, eksik bilgi ve/veya güncel olmama gibi konularda ortaya çıkabilecek zararlardan Coindesk Türkiye ve çalışanlarının herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

    @2022 CoinDesk