Layer 2

E-Bülten

Deneme

Popüler Aramalar

İsmail Hakkı Polat

  • 1989 yılında ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan İsmail Hakkı Polat, 1989-2004 yılları arasında Siemens, Nortel-Netaş, Ericsson ve Turkcell gibi telekom firmalarında mühendis ve yönetici olarak çalıştı. 2004 yılında Kadir Has Üniversitesi'nde yeni medya dersleri vermeye başlayan Polat, 2009 yılında kurulan Türkiye'nin ilk Yeni Medya Bölümü'nün de kuruluş çalışmalarında yer aldı. Polat, Vodafone Türkiye desteğiyle geliştirilen ve 2013-14 yılında hayata geçirilen Türkiye’nin ilk tablet temelli üniversite uzaktan eğitim dersi olan “Mobil Ders” projesinin liderliğini de yaptı ve proje sürecinde elde edilen deneyim ve bulguları da Dünya Mobil Eğitim Kongresi’nde bir akademik tebliğ olarak sundu. BBC Media Action kuruluşu için Bakü Slav ve DevletÜniversitelerindeki Yeni Medya ders müfredatlarının hazırlanması konusunda dönem dönem danışmanlık yapan Polat, NewYork Open School of Journalism kuruluşu için “Mobil Gazetecilik”başlıklı online eğitim içerikleri de hazırladı. Polat, 2014 yılından itibaren Kadir Has Üniversitesi bünyesinde yer alan iNEO Girişimcilik ve Yenilikçilik Merkezi'nin kuruluş çalışmalarını yürüttü ve birimin direktörü olarak da görev yaptı. Bu dönemde kurulan Kadir Has Teknoloji Transfer Ofisi de TÜBİTAK'ın 1601 Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı çağrısı kapsamında başvuru yapan 20 üniversite içinden 9 üniversiteden biri olarak destek almaya hak kazandı. Ayrıca 2015 yılında kurulan Dijital Dönüşüm Derneği'nin kurucu başkanlığını da yürüten Polat'ın başkanlık döneminde Kripto para ve Endüstri4.0 gibi başlıklar altındaki Dijital Dönüşüm etkinlikleri de hayata geçirildi. Polat, bunun yanısıra Aras Kargo, Allianz Sigorta, Güral Holding, Vodafone Türkiye, GSK Türkiye, PepsiCo, Marmara Belediyeler Birliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi, TC Sayıştay Başkanlığı gibi farklı sektörlerden kurum ve kuruluşların Dijital Dönüşüm süreçlerinde proje danışmanı, mentor veya eğitmen olarak yer aldı. 2013 yılından beri Kripto paralar ve Blockchain alanlarında da çalışmalarını sürdüren Polat, 2018 yılından itibaren bu alanlarda Türkiye'deki ilk üniversite derslerinden birini vermeye başladı. Polat, Kripto paralar ve Blockchain kavramları ve trendlerine ilişkin görüşlerini konuşmacı veya panelist olarak Dünya Kripto para ve Blockchain Zirvesi 2018, Blockchain2020, TÜBİTAK Blokzincir Çalıştayı gibi etkinliklerde ve ana akım medyada kamuoyu ile paylaşmaktadır. "

    Son Yazılar

    Her Yol Web3.0’a

    Kripto paralar, Merkezsiz Finans, Blockchain, NFT, Metaverse… Son dönemde hayatımıza giren bu popüler kavramlar insanlığı nereye götürecek ve bunlar nasıl bir potada eritilip anlamlı bir bütün elde edilebilir?


    Yazarlardan
    Megan DeMatteo

    Web3 Topluluklarına Nasıl Ulaşabilirsiniz?

    06/11/2022 16:00
    Turan Sert

    Başımızı Sokacak Bir NFT’miz Olsa!

    02/11/2022 15:41
    Dr. Cüneyt Devrim

    Kurumların Web 3.0 Yolculuğu

    27/10/2022 15:48

    Kategoriler

    Yazarlar

    Piyasalar

    Şirketler

    E-Bülten

    Politika

    Teknoloji

    Kripto Paralar

    Hakkında

    Hakkında

    Kişisel Verileri Koruma Kanunu

    Künye

    Çerez Politikası

    Reklam Verin

    KVKK Başvuru Formu

    İletişim

    Kişisel Verileri Saklama ve İmha Politikası


    Yasal Uyarı: Bu sitede yer alan yatırım bilgisi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihlerini dikkate alarak, kişiye özel olarak sunulmaktadır. Bu sitede veya e-bültenlerimiz kapsamındaki sözel, yazılı ve grafiksel dahil olmak üzere tüm bilgi ve analizler; herhangi bir karara dayanak oluşturması noktasında herhangi bir teminat, garanti oluşturmamakta ve yalnızca bilgi edinilmesi amacıyla paylaşılmaktadır. Coindesk Türkiye hiçbir şekil ve surette ön onay, ihbar ve ihtara gerek olmaksızın söz konusu bilgileri değiştirebilir veyahut silebilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı vermeniz beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitedeki yorumlardan, eksik bilgi ve/veya güncel olmama gibi konularda ortaya çıkabilecek zararlardan Coindesk Türkiye ve çalışanlarının herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

    @2022 CoinDesk