Layer 2

E-Bülten

Deneme

Popüler Aramalar

Sam Reynolds

  • Tüm Yazıları

    Gucci, ABD’deki Bazı Perakende Mağazalarında Kripto Para Kabul Edecek

    Lüks İtalyan markası Gucci, Kuzey Amerika’daki ödeme mekanizmasını genişletmeyi planlıyor.

    Sam Reynolds

    ·

    05/05/2022 09:27

    Güncellenme 26/05/2022 11:50

    Uzun kripto ama kısa ayakkabı mısınız? Vogue Business'ta yer alan rapora göre, Gucci şu anda ABD'deki bazı mağazalarında kripto para kabul ediyor.


    Gucci, kripto ödeme mekanizmasını Los Angeles'taki Rodeo Drive, New York'taki Wooster Street ve Las Vegas da dahil olmak üzere ABD'deki amiral gemisi mağazalarında kullanıma açtı ve hizmeti yakında doğrudan Kuzey Amerika mağazalarına genişletmeyi planlıyor.


    Mağazalarda bitcoin, bitcoin cash, eter, wrapped bitcoin dogecoin, shiba inu ve çeşitli sabit paralar da dahil çeşitli dijital varlıklar kabul edilecek.


    Raporda, Gucci'nin kriptoyu fiat para birimine çevireceği belirtildi.


    Kara para aklama endişeleri ve ABD’de yerleşikler için vergi etkileri nedeniyle kripto için yüksek değerli ürünler satmaya yönelik çeşitli girişimler başarısız olmuştu.


    Örneğin Tesla'nın arabalarını bitcoin ile satma girişimi başarısız olmuş ve ABD’de yerleşiklerin kriptolarını tasfiye ettiklerinde maruz kalacakları vergi ve kara para aklama karşıtı açıklamaların sonuçları nedeniyle hızla iptal edilmişti.


    Kripto ile ödeme bir zamanlar Tayland'daki geliştiriciler tarafından gayrimenkul sektöründe kabul edilmiş ancak yerel yetkililerin kara para aklama potansiyeli hakkında endişelerini belirtmelerinin ardından Mart ayında yasaklanmıştı. 




    YASAL UYARI

    Bu sitede yer alan yatırım bilgisi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihlerini dikkate alarak, kişiye özel olarak sunulmaktadır. Bu sitede veya e-bültenlerimiz kapsamındaki sözel, yazılı ve grafiksel dahil olmak üzere tüm bilgi ve analizler; herhangi bir karara dayanak oluşturması noktasında herhangi bir teminat, garanti oluşturmamakta ve yalnızca bilgi edinilmesi amacıyla paylaşılmaktadır. Coindesk Türkiye hiçbir şekil ve surette ön onay, ihbar ve ihtara gerek olmaksızın söz konusu bilgileri değiştirebilir veyahut silebilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı vermeniz beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitedeki yorumlardan, eksik bilgi ve/veya güncel olmama gibi konularda ortaya çıkabilecek zararlardan Coindesk Türkiye ve çalışanlarının herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

    Son Yazıları

    Yazarlardan
    Megan DeMatteo

    Web3 Topluluklarına Nasıl Ulaşabilirsiniz?

    06/11/2022 16:00
    Turan Sert

    Başımızı Sokacak Bir NFT’miz Olsa!

    02/11/2022 15:41
    Dr. Cüneyt Devrim

    Kurumların Web 3.0 Yolculuğu

    27/10/2022 15:48

    Kategoriler

    Yazarlar

    Piyasalar

    Şirketler

    E-Bülten

    Politika

    Teknoloji

    Kripto Paralar

    Hakkında

    Hakkında

    Kişisel Verileri Koruma Kanunu

    Künye

    Çerez Politikası

    Reklam Verin

    KVKK Başvuru Formu

    İletişim

    Kişisel Verileri Saklama ve İmha Politikası


    Yasal Uyarı: Bu sitede yer alan yatırım bilgisi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihlerini dikkate alarak, kişiye özel olarak sunulmaktadır. Bu sitede veya e-bültenlerimiz kapsamındaki sözel, yazılı ve grafiksel dahil olmak üzere tüm bilgi ve analizler; herhangi bir karara dayanak oluşturması noktasında herhangi bir teminat, garanti oluşturmamakta ve yalnızca bilgi edinilmesi amacıyla paylaşılmaktadır. Coindesk Türkiye hiçbir şekil ve surette ön onay, ihbar ve ihtara gerek olmaksızın söz konusu bilgileri değiştirebilir veyahut silebilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı vermeniz beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitedeki yorumlardan, eksik bilgi ve/veya güncel olmama gibi konularda ortaya çıkabilecek zararlardan Coindesk Türkiye ve çalışanlarının herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

    @2022 CoinDesk