Layer 2

E-Bülten

Deneme

Popüler Aramalar

Michael J. Casey

  • Michael J. Casey, CoinDesk'in baş içerik sorumlusudur. Casey, daha önce, dijital içerik için kaynak verileri geliştirmek üzere kurucu ortağı olduğu Streambed Media'nın CEO'suydu. Ayrıca MIT Media Labs'a ait Digital Currency Initiative'de kıdemli danışman ve MIT Sloan School of Management'ta kıdemli öğretim görevlisiydi. Casey MIT'ye katılmadan önce, küresel ekonomik meseleleri kapsayan kıdemli bir köşe yazarı olduğu The Wall Street Journal'da 18 yıl geçirdi. Casey, Paul Vigna ile birlikte yazdığı "The Age of Cryptocurrency: How Bitcoin and Digital Money Are Challenge the Global Economic Order" ve "The Truth Machine: The Blockchain and the Future of Everything" de dahil olmak üzere beş kitap yazmıştır. Casey, CoinDesk'e tam zamanlı olarak katıldıktan sonra çeşitli ücretli danışmanlık pozisyonlarından istifa etti. MIT Media Lab's Digital Currency Initiative ve The Deep Trust Alliance dahil olmak üzere kar amacı gütmeyen kuruluşlara danışman olarak ücretsiz görevlerde bulunuyor. Streambed Media'nın hissedarı ve icracı olmayan başkanıdır. Casey, Bitcoin sahibidir.

    Son Yazılar

    Politika

    Tornado Cash’in Yasaklanması Çin’in Yapay Zekâ Hedeflerine Hizmet Edecek

    ABD’nin blok zincirlerini verilerini açıklamaya zorlaması ülkenin Çin ile olan rekabetinde ciddi bir dezavantaj oluşturabilir.

    Politika

    Para Krizi Başladı. Yeni Bir Model Lazım

    Jeopolitik konular ve ABD’de yükselen faizler doları sıçratıyor ve gelişmekte olan ekonomileri tehdit ediyor. Şimdi bir değişim zamanı.

    Teknoloji

    Kripto Spekülasyonunu Savunmak

    Kriptonun spekülasyona ihtiyacı var. Ne kadar fazla olursa yıkıcı etkisi o kadar yüksek olur.

    Politika

    Yaklaşan Mahremiyet Savaşları

    Hükümetler ister hoşlansın ister hoşlanmasın mahremiyete dair talep yükseliyor. Ve bastırıldıkça yükselmeye devam edecek.

    Kriptodaki Toparlanmanın Bedeli: Yeni Bir Hikâye Lazım

    Kriptodaki toparlanma ve değer artışları için kullanım senaryoları önem kazanıyor.

    DeFi

    DeFi Neden Geleneksel Finanstan Daha Güvenli Olabilir?

    Şeffaflık, yüksek teminat oranları ve otomasyon, merkeziyetsiz finansın geleneksel finanstan önemli biçimde ayrışmasını sağlıyor. Bu daha az sistemsel risk demek olduğu kadar yeni riskleri de işaret edebilir.

    Kriptonun Düzenleyicilerle Arasını İyi Tutmasının Zamanı Geldi

    Son yaşanan çöküş sonrası düzenleyicilerden alelacele bir hamle gelme riski var. Ancak devlette açık fikirli kişiler de var. Sektör bu kişilerle işbirliği yapmalı.

    FUD mı Gerçekler mi? Terra ve Celsius Olayları Soru Sormanın Önemini Gösteriyor

    Kripto projelerini incelemek ve projelerdeki hataların sorumlularından hesap sormak kaçınılmaz. Sektör böyle büyüyüp gelişecek.

    Fed Neden Kolay Paraya Geri Dönecek?

    Resesyonun ve politik sıkıntıların ortasında kalan ABD merkez bankasının parasal gevşemeye gitmekten başka çaresi kalmadı. Bu bitcoin gibi kripto paralar için ne anlam ifade ediyor?


    Yazarlardan
    Megan DeMatteo

    Web3 Topluluklarına Nasıl Ulaşabilirsiniz?

    06/11/2022 16:00
    Turan Sert

    Başımızı Sokacak Bir NFT’miz Olsa!

    02/11/2022 15:41
    Dr. Cüneyt Devrim

    Kurumların Web 3.0 Yolculuğu

    27/10/2022 15:48

    Kategoriler

    Yazarlar

    Piyasalar

    Şirketler

    E-Bülten

    Politika

    Teknoloji

    Kripto Paralar

    Hakkında

    Hakkında

    Kişisel Verileri Koruma Kanunu

    Künye

    Çerez Politikası

    Reklam Verin

    KVKK Başvuru Formu

    İletişim

    Kişisel Verileri Saklama ve İmha Politikası


    Yasal Uyarı: Bu sitede yer alan yatırım bilgisi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihlerini dikkate alarak, kişiye özel olarak sunulmaktadır. Bu sitede veya e-bültenlerimiz kapsamındaki sözel, yazılı ve grafiksel dahil olmak üzere tüm bilgi ve analizler; herhangi bir karara dayanak oluşturması noktasında herhangi bir teminat, garanti oluşturmamakta ve yalnızca bilgi edinilmesi amacıyla paylaşılmaktadır. Coindesk Türkiye hiçbir şekil ve surette ön onay, ihbar ve ihtara gerek olmaksızın söz konusu bilgileri değiştirebilir veyahut silebilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı vermeniz beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitedeki yorumlardan, eksik bilgi ve/veya güncel olmama gibi konularda ortaya çıkabilecek zararlardan Coindesk Türkiye ve çalışanlarının herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

    @2022 CoinDesk